Ingredienser:
Sjokoladepulver* 41% (kakao: 39% minimum) (rørsukker*, kakaopulver* (1), rørsukker*, potetstivelse*, maisstivelse*, hevemiddel (natriumbikarbonat – monokaliumtartrat), salt. *økologisk. (1) Fair Trade.
Kan inneholde spor av: Egg, Gluten
Sjokoladekake bakeblanding, 300 g, økologisk, La Pateliere
72,00 kr
Naturlig glutenfri bakeblanding til en deilig sjokoladekake
Forberedelsestid: 5 min
Steketid: 22 min
Tilberedning:
Oppskrift for 8 porsjoner: Ovnen forvarmes ved 180°C i 10 min. Hell bakeblandingen i en bakebolle, tilsett egg og smeltet smør. Røres til en jevn blanding. Deigen helles over i en smurt bakeform og stekes i 22 min. Stikk en kniv i midten av kaken for å se om den er ferdig stekt. Kaken er ferdig stekt når ingen deigrester henger fast. Ta kaken ut av formen når den er fullstendig avkjølt.
Merke:
La Pateliere
1 på lager