Ingredienser:
Rugflak.*
*Økologisk.
Allergener:
Gluten.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi 1245 kJ/297 kcal
Protein 9,0 g
Karbohydrater 60,1 g
hvorav sukker 1,0 g
Fett 1,7 g
hvorav mettet 0,2 g
Fiber 13,3 g
Salt 0,01 g
5,00 kr
Økologiske rugflak. Rug var vår mest brukte kornsort i middelalderen. Det er rikt på vitamin E, magnesium og silisium og har en lav glykemisk indeks. Det brukes ofte i surdeigsbrød. Rug gir en fyldig smak på brødet, og brødet blir saftig og lengre holdbart.
Pris pr hg.
191 på lager
Ingredienser:
Rugflak.*
*Økologisk.
Allergener:
Gluten.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi 1245 kJ/297 kcal
Protein 9,0 g
Karbohydrater 60,1 g
hvorav sukker 1,0 g
Fett 1,7 g
hvorav mettet 0,2 g
Fiber 13,3 g
Salt 0,01 g
Produsent | Løsvekt |
---|
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på etikken.no ikke vil fungere korrekt.
Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukbart ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Preferanse-cookies gjør et nettsted i stand til å huske informasjon som endrer måten nettsiden oppfører seg eller ser ut, som ditt foretrukne språk eller den regionen du befinner deg i.
Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.
Markedsførings-cookies brukes til å spore besøkende på nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifull for utgivere og tredjeparts annonsører.
191 på lager